Logó

HELY                  KÖRNYEZET                 SZOLGÁLTATÁS


ATTRAKCIÓK                    ÁRAK                     REFERENCIA


KAPCSOLAT


Deutsch                                       English                                         Polski

A vendégház természeti környezete

Vendégeinknek egy szépen kialakított rendezett környezetet biztosítunk, mert tudjuk, hogy egy tetszetős környezetben jól érzi magát az ember. A teste itt megpihen, a lelke felvidul és erőt gyűjtve, vidáman tér haza, hogy otthoni munkáját örömmel és egészségben végezhesse továbbra is. Ez a mi küldetésünk.

Vendégházunk teljesen külön áll a zárt, fákkal, bokrokkal és virágokkal díszített, csendes, madárdalos udvarban. Gyönyörű a kilátás a siroki várra, a Darnó-hegy közeli vonulataira és a Nyírjes-tó magasra nyúló fáira. Eredeti felvételekkel mutatjuk be ismert, de olykor ritkán látott állat- és növényvilágunkat, melyekkel vendégházunknál találkozhat.

Szomszédaink egyike sem foglalkozik haszonállat tenyésztéssel: A tehén, a malac, vagy az aprólékok házi tartása már Sirok vonatkozásában is elég gyér. Ez annyiban kedvező a falusi turizmussal foglalkozók részére, hogy vendégeiket, így a Borókás Vendégház Sirok** vendégeit sem zavarhatja a bűz, nem kínozzák a legyek, a böglyök, de még a szúnyogok népes tábora sem, mert nincs pangó vízfelület a közelben. Ez a tény is kellemessé teszi vendégeink itteni tartózkodását.

Mivel a környezetet látni kell, ezért beszéljenek maguk a képek.  Nem minden  látnivalóról,  állatról,  virágról  mutatunk be képet, melyek vendégházunk környezetében előfordulnak, hanem csak néhányat ízelítőül.

Vh az utca felől      Ház az udvar felől

Udvar a kapu előtt

Kert a pavillon felé      Kert a Darnó felé

Kilátás a várra      Fekve csalogatok a kertbe

Udvar      Szobor

Tulipán      Hóvirág

Mályva      Rózsa

Százszorszép      Cserepes

Nárcisz      Petunia

Vadgerle      Lepke

Mókus      Szarvasbogár

Gyíkocskánk      Orrszarvú


Vendégházunknál a természet szépségei is várják Önöket.


  © 2014 Kárpáti Endre.   Minden jog fenntartva.