Logó

HELY                  KÖRNYEZET                 SZOLGÁLTATÁS


ATTRAKCIÓK                    ÁRAK                     REFERENCIA


KAPCSOLAT

Ha kapcsolatba kiván lépni velünk, levelet akar írni, vagy ha kérdezni akar, akkor....

Postacím:
Borókás Vendégház, 3332 SIROK, Dobó István utca 4.
Kérjük vegye figyelembe, hogy küldeményének kézbesítése 2-4 napig is eltarthat.

E-mail cím:
karpatiendre@t-online.hu
Elektronikus levélküldeményeit naponta olvassuk el és válaszoljuk meg.

Telefon:
0636-361 285 vagy 0630-577 5295
A mobilszámon akkor is elérhet, ha történetesen úton vagyunk az országban.

Face Time vagy WhatsApp:

A mai technika segítségével vizuálisan is beszélgethetünk és küldhetünk szöveget, képet vagy éppen filmet. Bár ez a telefonálási mód ingyenes, ráadásul a webkamera által még láthatnánk is egymást, mégsem praktikus. Hátránya, hogy a kívánt kapcsolatfelvétel időpontjában a másik félnek is a neten kell "lógnia", ami ma még igen kevés esetben adott.

Telepatia:
Itt nem szükséges a technika segítségét kérni. Aki olvasásban eljutott eddig a sorig, annak gondolatairól, érzéseiről mi a technika nélkül is tudomást szerzünk.

 Gondoljon a Borókás Vendégház Sirok**-ra és mi szolgáljuk Önt.

Ön eljuthat hozzánk....., hogy miként?

Busszal:


Sirokba többségében az Agria Volán menetrendszerű járataival juthat el. Egerből nagy gyakorisággal indulnak járatok Sirok irányába. Önnek a Parádsasvár, Mátraballa, Szederkénypuszta, Pétervására, Gyöngyös, Jászberény felíratú járatokat kell keresnie. Budapestről közvetlen járatok vannak Sirokba és Sirokon át Bükkszékre. Igény esetén vendégeinket a Sirok-Bükkszéki elágazás megállótól saját járművel a Borókás Vendégház Sirok**-hoz szállítjuk, ha érkezésük előtt 20 perccel ezt telefonon kérik.  A buszok menetrendjét az interneten is megnézheti.

Személygépkocsival:


Budapest, Miskolc, Debrecen és Nyiregyháza felől az M3-as autópályán haladva a 103 km-es lehajtónál Kál és Kápolna, majd Verpelét irányába kell haladnia. Az út az autópályától Sirokig (betartva a sebességelőírásokat) 28 perc. Ha rendelkezik GPS készülékkel, akkor ez gyerekjáték. Koordinátáink: LAT 47°56'10"   LON 20°11'27" 

Kerékpárral:Szerpentinen fáraszthatja magát Gyöngyös felől 40 km-n át, Eger felől 22 km-n át, Verpelét irányából 10 km-n át és Pétervására felől 12 km-n át.

Erdei vándorként gyalogosan:


Az országos kék túraútvonal keresztülhalad Sirokon. Így akár Szarvaskő irányából, akár a Kékestető irányából indul el, mindíg Sirokon köt ki, és remélhetőleg a Borókás Vendégház Sirok**-nál, ahol Önt, mint vendégünket szeretettel üdvözölhetjük.

Legyen hát Ön is a Borókás Vendégház Sirok** szeretett vendége!


© 2014 Kárpáti Endre.   Minden jog fenntartva.